Експерименти? Британські вчені відкрили секретний секрет!

ПН-ПТ 9:00 - 18:00

Експерименти? Британські вчені відкрили секретний секрет!

Набори для експериментів виявилися одними з найулюбленіших ігор для дітей. Такого висновку дійшли британські вчені в 2019 році в результаті опитування школярів від 8 до 14 років. І що особливо дивує – наукові ігри дуже популярні і серед батьків. 76 % із них зізналися, що із задоволенням проводять час разом із дитиною, освоюючи досліди та експерименти.

Серед причин такого інтересу найчастіше люди вказували такі:

- у нашому дитинстві в магазинах не було пропозицій із такими іграми;
- дуже цікавими були досліди, які запам'яталися зі шкільних уроків хімії та фізики;
- для мене ці ігри стали відкриттям.

Головним же підсумком дослідження фахівці вважають, що таке спільне проведення часу налагоджує спілкування між дорослими та дитиною, сприяє кращому взаєморозумінню, створює довірливу атмосферу в сім'ї. Крім цього, захопливі ігрові досліди для дітей розвивають їх мислення, допомагають відкривати світ, покращують засвоєння шкільної програми.

Дослідження та соціологічні опитування підтверджує і практика: набір експериментів для дітей є одним із лідерів продажів у всьому світі, у тому числі і в Україні. Компанія «РАНОК-КРЕАТИВ», провідний виробник у цій сфері, підтверджує це багаторічним досвідом, розробляючи все нові набори для експериментів.

До зимових свят ми вирішили заохотити наших маленьких і дорослих покупців приємними подарунками!

З 1 грудня 2019 стартує акція «Експериментуй та вигравай!», яка триватиме до 31 січня 2020 р. Беріть участь, купуйте захопливі досліди для дітей та отримуйте чудові сюрпризи. А головне – ваша дитина може стати моделлю для наступної нової гри!

В акції беруть участь найпопулярніші наукові гри - набори серії «Світ чекає на Відкриття» з іграми в доповненої реальності, цікаві експерименти, що світяться в темряві, лабораторія золотошукача, дослідження ДНК, набір «Юний хімік», «Досліди з кристалами» та ін.

Реєструйте чек від покупок або номери замовлень на акційній сторінці й отримуйте:

- щотижня нагородження переможців розіграшу – сертифікати на 200 або 400 грн;
- щомісяця нагородження переможця розіграшу – «Шоу експериментів у тебе вдома»;
- а ще, буде головний Переможець за підсумками акції, який стане моделлю для упаковки нової гри для експериментів і його образ побачать десятки тисяч дітей і батьків, як в Україні, так і за кордоном!

З детальними умовами акції знайомтеся за посиланням https://akcia.ranok-creative.com.ua/

Зустрічайте з 1 грудня радість відкриттів і прекрасні подарунки!

29.11.19 всі новини